• 1
  • 2
Hírek

Chic feat.Nile Rodgers – I’ll be there

2015. március 03.
Chic feat.Nile Rodgers – I’ll be there

Március 2-án, elérhetővé tette a youtube csatornáján Nile Rodgers, a Chic feat Nile Rodgers, készülő új nagylemezének beharangozó dalát, az I’ll be there-t, illetve annak részletét.A dal fizikai formátumára március 20-ig várniuk kell a rajongóknak. Az esemény persze nem volt váratlan, ugyanis tavaly, december 21-én a blogjában már beszámolt az új munkájáról és főként arról, hogyan készül az új projekt. Íme a fordítás:

Tom Glide and Shylah Vaughn,             7" white label limited edition
Hírek

Tom Glide and Shylah Vaughn, 7" white label limited edition

2015. március 01.

Újdonság! Rövidesen a Soul Station Radio Hungary repertoárjában Tom Glide és Shylah Vaughn,  a fiatal oklahomai nu-soul énekesnő duója egy limitált számú kislemezről. 2015. február 26-án jelent meg és a jövő héten úgy várjuk a postás ezzel a Londonból érkező pakkal, mint annak idején a Messiást várták, hogy repertoárba szerkeszthessük.

A legendás Sigma Sound Studio végnapjai
Hírek

A legendás Sigma Sound Studio végnapjai

2015. február 25.

Egy korszak emblematikus épületéről cikkeztek a philadelphiai lapok az elmúlt napokban. A Philadelphia, 12. utca 210-214N számú épületéről, melyben egykoron a híres Sigma Sound Stúdió üzemelt közel 1300 m2 alapterületen.

Vladimir Cetkar - Heavenly
Hírek

Vladimir Cetkar - Heavenly

2015. február 23.

Van egy makedón származású fiú, akit - mint sokunkat - kis gyermekkorától rendkívüli hatással megérintett az Earth Wind and Fire, a Chic és többek közt George Benson játéka. Mára már sokunk álmát sikerült megvalósítania szorgalmával, kitartásával és persze rendkívüli tehetségével. Mi sokan megmaradtunk a soul funk műfaj rajongóinak, míg Ő az említett művészek közé emelkedett.